Concert Young Impact Celebration in Ahoy

Media Luna was verantwoordelijk voor de Young Impact Celebration in Ahoy waar allerlei artiesten optreden voor de jongeren die een positieve bijdragen hebben geleverd aan de wereld samen met Young Impact. Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Allemaal. Dat zij de energie en het talent hebben om impact te maken. Nathalie Toisuta, eigenaar van Media Luna heeft aan de wieg gestaan van het opzetten van Young Impact. Samen met Ellen Kooij en Patrick hebben zij in vele vergaderkamertjes met vele koffies nagedacht hoe Young Impact eruit moest gaan zien en hoe zij de jongeren konden oproepen, inspireren en motiveren om een bijdrage te leveren. De Young Impact Celebration was daarom misschien wel extra bijzonder!

Sssstttt... Anekdote: Tweede Set Ronnie Flex gecancelled...

Een mooie anekdote die wij achteraf wel kunnen delen is dat Ronnie Flex één van de artiesten was die optraden bij de Celebration. Hij was voor twee sets in de line up van het concert ingedeeld. De eerste set was met nog de zogenaamde onbekendere hits en de tweede set was met zijn grote hits. Maar die tweede set is nooit meer uitgevoerd omdat bij die eerste set de zaal met jongeren er zó op los gingen dat de organisatie het niet verantwoordelijk vond om Ronnie Flex nog een keer op te laten treden! Wat Ronnie jammer vond maar ook volledig begreep.

In onderstaande fotos zie je waarom wij deze beslissing namen waarbij Ronnie Flex een prachtige interactie heeft met het publiek en daarmee met de jongeren maar waarbij we ook zagen dat een tweede keer Ronnie Flex teveel zou zijn.

Hij nam daarna alle tijd voor een interview met onze jonge Young Impact interviewers Tidi Stamatiou en Luca Blankenvoort. En vertelde hen alles over zijn verslaving.

Impact moet gevierd worden. Daarom organiseert Young Impact ieder jaar een groot feest met iconen en artiesten, live optredens en inspiratie!