Reportages en portretten

Sommige verhalen vragen om een reportage. Of om een portret. Vaak zijn het verhalen binnen een groter verhaal. Zoals de reportages en commercials die ik mocht maken voor de Bevrijdingsfestivals van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Voor deze organisatie maakte ik ook portretten van Humberto Tan, Nasrdin Char en de directeur van Amnesty International Eduard Nazarski over de beleving van Vrijheid.

Soms dienen verhalen om een groter verhaal te ondersteunen zoals reportages rondom de concerten of albums van Marco Borsato. Of een reportage in Kameroen voor Babyboom in Afrika voor Cordaid Memisa. Of reportages in Kenia en Servië voor Dance4Live. Reportages waarbij je met elkaar een groter verhaal vertelt.

Oorlogskinderen '40-'45

Diverse portretten van Oorlogskinderen uit 1940 en 1945 voor War Child. In deze portretten wordt de verbinding duidelijk tussen de oorlogskinderen van toen en nu.

Babyboom in Afrika voor de KRO

Reportage voor de special Babyboom in Afrika voor Cordaid Memisa.

Vluchtelingkinderen

Serie portretten over vluchtelingenkinderen in asielzoekerscentra in Nederland voor Nickelodeon.

Concerten Marco Borsato

Reportages over het werk van War Child voor de concerten van Marco Borsato in de Kuip en in Gelredome.

Oorlogskinderen

Diverse portretten van oorlogskinderen wereldwijd uit o.a. Tsjetsjenië – Sierra Leone – Eritrea – Oeganda – Israël en de Bezette gebieden – Congo – voor diverse concerten, tentoonstellingen, campagnes, acties en 538 voor War Child.

Stichting Ter Bevordering van de Vrolijkheid

Reportage over het werk van Stichting Ter Bevordering van de Vrolijkheid in asielzoekerscentra voor VluchtelingenWerk Nederland en Nickelodeon.

Wit Licht

Dromen Durven Delen

Reportage over de realisatie van het album Dromen Durven Delen van Marco Borsato. Aan de hand van interviews met John Ewbank en Marco Borsato worden de verhalen en de intenties achter de verschillende nummers duidelijk.

Reportage over de totstandkoming van de film Wit Licht waarin Marco Borsato en War Child het verhaal vertellen van Kindsoldaat Abu.